DataCore a Broadcom: urychlení přijetí NVMe storage

DataCore a Broadcom: urychlení přijetí NVMe storage
25 črn 2018

Společnost DataCore Software dále vylepšila své SDS řešení a přidala podporu pro Emulex® Gen 6 (16/32Gb) Fibre Channel (FC) Host Bus Adapters (HBAs) od Broadcomu. To přináší podstatné zlepšení stran IOPS a odezvy.  Tímto krokem DataCore pokračuje ve své strategii na zabezpečení real-time data businessu a maximálního výkonu. Jedná se o výsledek probíhající spolupráce mezi oběma společnostmi, jejímž cílem je nabízet zákazníkům nejnižší možnou odezvu a nejvyšší výkon. V současné době se pracuje také na umožnění NVMe over Fabcrics (NVMe-oF). Nejnovější Emulex Gen 6 FC HBAs dává zákazníkům podstatně větší výkon než předešlé generace, s méně než poloviční latencí a podporou až 1,6 mil. IOPS na jeden port.

Snadnější storage provisioning pro rychlá pole

DataCore poskytuje virtuální storage pool existujících a nových storage systémů, který dynamicky přiřazuje pracovní vytížení za účelem optimalizace tierů a dosáhnutí požadovaných výkonnostních nároků. Již není nutné přiřazovat aplikační profily a nové rychlejší storage konkrétním aplikacím. K storage migraci dochází automaticky a transparentně s nulovým výpadkem.

NVMe přináší lepší výkon

Jak společnosti čím dále častěji nasazují větší množství all-flash polí k lepšímu výkonu, u data storage dochází k rychlému růstu. Nicméně pevné disky se staly tak rychlými, že storage network a diskový input/output (I/O) se staly jejich brzdou. Emulex Gen 6 FC HBA připojení zmírňuje síťové překážky zrychlením zpracování na straně serverů pomocí NVMe, zatímco storage jsou připojeny přímo do PCIe sběrnice. NVMe značně vylepšuje náhodný a sekvenční výkon díky snížení latence, umožnění vysokého parallelismu a zefektivnění sady příkazů. Současně nabízí posílení bezpečnosti pomocí end-to-end ochrany dat a dalších enterprise funkcí, které uživatelé požadují.